21.4.2018

Tupakkatakki

"Tupakkatakki on miesten pikkutakkia muistuttava takki, jota käytetään rentona kotiasuna aamutakin tavoin. Koristeluun käytetään usein brokadia, kirjontaa ja nyörejä". Kotona en tässä takissa hilluisi, mutta kiva välikausitakki kuitenkin, tai oikeastaan kesätakki, ei täällä koskaan niin lämmin iltaisin ole, että ilman jakkua/takkia pärjäisi. Ainakin mukana täytyy olla ja kantaa. Toki toivoisin tältä kesältä kuumia kesäöitä, edes muutaman. Kesälomani sijoittuu sopivasti heinäkuulle, joten ehkä parista saan nauttia.
 Mitä kotiasuihin tulee, niin tyylikästähän se olisi pyöriä kotona loaffereissa ja tupakkatakissa, mutta parhaiten viihdyn pyjamassa ja verkkareissa, sekä villasukissa. Ehkä asia olisi toisin, jos elelisin perijättärenä jossain linnassa. Millaisia kotiasuja teillä on? Pukeudutteko miestänne varten kotona kauniisti, kuten ranskattaret?


12 kommenttia:

 1. Täytyypä myöntää,etten todellakaan pukeudu:)Verkkareissa ja villasukissa pyörin kesät,talvet.Mutta sehän tässä on positiivista,että sitten kun oikein pukeutuu,näyttää huomattavasti paremmalta:D-sanna-

  VastaaPoista
 2. Hihhii....en todellakaan miestäni varten pukeudu kauniisti. Viikonloppuisin olen kuin linnunpelätti, tukka kampaamatta ja ryysyt päällä. Viikolla täytyy aina hiukan koristautua, olen kuitenkin asiakkaiden kanssa tekemisissä...😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin vapauttavaa olla ja rötväillä kotona miten sattuu. Rentoilla ja olla mukavissa vaatteissa.

   Poista
 3. Kaunis takki, totally chic <3
  Voisi oikeastaan sanoa, että pukeutuminen menee 40 / 30 / 30 = sporttikamppeet / mekko / pyjama & villasukat :)
  Aurinkoista viikonloppua muru pusspuss <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murusein <3

   Pyjama ja villasukat on parasta välillä, ja jopa seksikästäkin ;). Tietyllä tavalla.

   Poista
  2. No niin onkin, kodikkaan seksikästä ;)

   Poista
 4. Vaihdan heti kotivaatteet kun tulen töistä eli pyjamahousut tai collarit, t-paita ja vanha nyppyinen neuletakki. Lauantaina saattaa olla vielä pipo päässä jos ei ole menoa enkä viitsi pestä hiuksia :D Ai niin villasukat ehdottomasti!

  VastaaPoista
 5. Ajatus on pukeutua kotonakin nätiksi ja varusteet kyllä löytyy siihen, mutta.... Jotenkin sitä aina on kuin variksenpelätin. Minulla on joku jäätävä ongelma nimeltään "sitten kuin", "parempaan tilaisuuteen". Eli en ikinä raaski rönttöillä sohvalla esim. kasmirvillapaidassa vaikka sehän vasta mukavaa olisikin. Aina ne kaikki säästetään parempaan... Mutta olen jo niin vanha, että se himarötväily on jo "sitä parempaa"?? Mitenköhän tästä taudista voisi toipua? ;))

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himarötväily on kyllä parasta, tykkään myös. Yhdet kashmir kotihousut omistan, ne ovat rötväilyasujen parhaasta päästä ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.