7.5.2018

Kiitollisuuskulho

Hörhövaroitus!!! Kerron teille meinaan minun kiitollisuuskulhostani. Se onkin minun ainoa hihhulijuttuni. Pahimmissa erotuskissani sain idean kirjoittaa jotain hyvää ylös, jotain josta olen kuitenkin kiitollinen, sen kaiken kuran keskelläkin. Tuolloin kirjoitin niitä vain sinne tänne kalenteriini tai sitten en mihinkään, vaan iltaisin ennen kuin nukahdin (jos nukahdin), mietin mitä hyvää elämässäni on. Kyllä niitä ilon ja kiitollisuuden aiheita löytyi ihan joka päivä, vaikka joskus joutui vähän pinnistelemään.
 Sittemmin olen kirjoittanut niitä asioita ylös, joista olen nykyään kiitollinen, ja niitä on kuulkaas paljon. Sitten pudotan paperin lasikulhoon, ja lueskelen niitä joskus tulevaisuudessa kiperän paikan tullen. Kiitollisuus on väylä onneen, ja magneetin lailla vetää hyviä asioita puoleensa, sitä olen saanut nyt todistaa. Menemättä pidemmälle minkään maailman hörhöilyssä tämä on kuitenkin ihan kiva tapa muistuttaa itselleen, että elämässä on kaikki kuitenkin hyvin, ihan pirun hyvin. Kokeile vaikka!


6 kommenttia:

 1. Mietin juuri pari päivää sitten viimeksi kuinka monesta asiasta saankan olla kiitollinen. Joskus talven pimeimpinä päivinä ja kaamosväsymyksessä kiitollisuuden aiheiden löytäminen voi olla tahmeampaa, mutta näinä valoisina päivinä arvostaa kaikkea luonnon heräämisestä alkaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, hykertelen onnesta näin kevään ja kesän korvalla.

   Poista
 2. Ihana idea. Kun tytär oli ala-asteella, sain häneltä lahjaksi purkin, jossa oli ihania asioita minusta. Jos elämä tuntuu joskus liian vaikealta, otan purkista lapun ja pahin fiilis kaikkoaa. Monesta asiasta saa kuitenkin olla kiitollinen ❤️

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.