25.5.2018

Rooma, ikuinen kaupunki

Rakastuin Roomaan totaalisesti. Olin viime viikonloppuna ystäväni kanssa minilomalla tuossa mielettömän kauniissa kaupungissa. Ensimmäistä kertaa Roomassa, minä, voitteko kuvitella!! Rakastan Italiaa yli kaiken, ja olen matkustellut siellä paljon, mutta Rooma oli käymättä. Meillä oli suunnitelma; syödä ja nauttia viiniä sekä katsella ihmisiä, ei muuta. Toki perus nähtävyydet koluttiin, mutta pääasia oli vain olla ja nauttia. Askelmittarien mukaan tuli kyllä käveltyä ihan älyttömän paljon, 26 000 askelta päivässä, vaikka piti vain olla ja istua ravintoloissa. Jep jep.
 Rooma on käsittämättömän upea kaupunki, jokaisen kujan ja kadunkulman takana aukeaa jotain aivan upeaa; kauniita rakennuksia, kirkkoja, historiallisia rakennuksia, museoita, söpöjä kahviloita ja houkuttelevia ravintoloita. Ympärillä on jatkuvasti jotain ihailtavaa. Roomaan on päästävä uudestaan, vielä monta kertaa.

Fontana di Trevi, kolikko tuli toki heitettyä, että pääsee taas Roomaan.

Silta Trastevereen, upea ravintolakeskittymä sekä hengailupaikka iltaisin. Me ja
muu nuoriso.

Aamukäppäilyä.

Colosseum. Tuonne haluan vielä uudestaan, myös sisäpuolelle ja opastetulle
kierrokselle. Karmiva, mutta kiehtova historia.

Väliolut Piazza Navonalla.

Voi upeus <3

Breku, täydellistä kahvia ja täydellisiä leivoksia.

Sanaton.
Monta paikkaa jäi vielä näkemättä. Mutta hyvä jättää aina jotain
seuraavaan kertaan.


6 kommenttia:

 1. Kiitos Reetta, meillä oli niin ihana reissu ❤️ ❤️Minä olin kolmatta kertaa ja voisin lähteä heti uudestaan 🇮🇹 T: saara

  VastaaPoista
 2. Samoissa paikoissa minäkin olen turistina pyörinyt. Hauskin kuva minusta teininä on Vatikaanissa, kun ilma on niin myrtsi...olin valinnut jalkaan uudet kengät, jotka tekivät aina karsean kokoisen rakon jalkaan :)
  Rooma on kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Aww, upea Rooma <3 Kiitos tästä blogimatkasta muru <3

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.