21.6.2018

Kirkkaat värit

Halusin kirjoittaa jotain vielä siitä, kuinka elämä kulkee eron jälkeen. Jos vaikka joku saisi lohtua siitä omalle polulleen, jos vaikka joku kamppailee juuri nyt siinä syvimmässä tuskassa, josta ei usko pääsevänsä ulos.
 Mitään kovin kummoisia välineitä minulla ei ole tarjota selviytymiseen, tai mitään taikasanoja, mutta sen voin luvata, että näet valon vielä. Ja tuo valo tulee olemaan kirkkaampi kuin koskaan, sillä sen tuskan ja surun, jota käyt läpi, sen jälkeen, kun olet parantunut surusta, kaikki vain on niin selvää ja kristallin kirkasta. Aivan kuten kesäisen vesisateen jälkeen, kun luonto on vihreä, raikas, äänet ovat puhtaat ja värit kirkkaammat, kuin koskaan. Näet kaiken siinä rauhallisuudessa kuitenkin niin ääriviivoiltaan selkeänä ja voimakkaana, että melkein ymmärrät, että näinhän tämän pitikin juuri mennä. Tämä tie, tämä matka, tämä minä, kaiken sen arvoista. Kaiken sen riipivän surun ja kivikkoisen polun, kaiken kyynelten suolaamien muistojen arvoista.
 Minulla ei ole muuta kerrottavaa sinulle, kuin että aika parantaa. Tohtori aika. Siinä voi mennä vuosi tai kaksi, tai paljon kauemmin, mutta lopulta aika tekee tehtävänsä; näet valon ja värit puhtaimpina kuin koskaan. Sen minä lupaan sinulle.


Näin ystäväni kirjoitti minulle aikoinaan. Voi
luoja olenko usein tätä lukenut. Miten kauniisti hän kirjoitti.
Ja kuinka kiitollinen olen ystävistä ympärilläni. Ei tätä
matkaa yksin tehdä. 10 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu.Näin se on,tuskan jälkeen,lopulta,kaikki on paremmin kuin ennen.-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Se on kova hinta, mutta sen väärti.

   Poista
 2. Kyyneleet nousivat silmiini, kuinka osuvasti kirjoitat ja kuinka ihana ystävä sinulla on. Kiitos, kun jaoit tämän kanssamme. Ajoituksesi oli täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, vaikka surullista, että tämä kosketti sinuun.
   Lämmin halaus sinulle <3, kyllä se siitä.

   Poista
 3. Kiitos! Olen itse käynyt läpi erohelvetin. 2 v sitten mies löysi rinnalleen uuden ja jäin todella tyhjän päälle. Oli tunne kuin minut olisi heitetty kylmään koskeen. Ihmeesti siitä on selvinnyt. Ystävät ja suku olleet valtava tuki ja turva. Lapset antaneet syyn mennä eteenpäin. Nyt rinnalla uusi ihana mies. Elämä kantaa. Ja mitään en pidä itsestään selvyytenä enää ikinä. Valot ja värit näkyvät hyvin selkeästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei ole enää koskaan itsestään selvää, kun on käynyt kovan kipuilun. Sitä on niin kiitollinen joka päivä ihan kaikesta.
   Ihanaa, että elämä kantaa taas.

   Poista
 4. Kiitos kun jaoit ajatuksesi <3 näin se on, aika parantaa.. -carita

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.