3.8.2018

Elämäni kesä

Voi luoja, että olen onnellinen. Jokainen aamu herään hymy korvissa, olin sitten lomalla, herään töihin klo 05, tai sitten vapaapäivällä. Kesä on ollut ilmojen puolesta minun mieleeni, rakastan tätä hellettä. Rakastan lämpöisiä aamuja, kun pääskyset kirmaavat sisäpihalla ja samalla keittelen kahvia. Rakastan kuumaa asfalttia ja varpaanpäitä polttelevaa hiekkaa. Rakastan kiharalle menneitä auringonpolttamia hiuksia, suolan makua huulilla pulahtamisen jälkeen. Rakastan aamuöisiä katuja, kun ystävien kanssa kävellään yöstä kotiin, eduskuntatalon edessä sadettajia, kun iloisesti nauraen aamun kajossa hipsimme koteihimme nukkumaan. Rakastan tuulta poskillani viilettäessäni pyörälläni kesäisiä Helsingin katuja. Rakastan ihmisiä, iloa, naurua ja hauskoja kohtaamisia. Rakastan sinua kesä.
 Optimistisena ihmisenä näen elokuun vielä ihan täydellisenä kesäkuukautena, vaikka viileneekin. Se on ihan okei. Voi elämä, minkä kesän annoitkaan, kiitos.


Elämäni kesä.

13 kommenttia:

 1. Ihastuttavasti kirjoitit elämäsi kesästä. Olet nauttinut siitä kaikin tavoin. Ja kuvasi kertovat samaa.
  Me uhrasimme tämän vuosisadan heinäkuun mökkirempalle. Vaikka kippari (avomieheni) joka ilta kaivaten katselikin ulapalle. Mutta tuo remppa vain oli tehtävä.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos.
   Tuleehan näitä, pääsette taas kipparin kanssa ulapalle :). Ja kun remontti on valmis, niin se hymy kasvoilla on parasta.

   Poista
 2. Ja sä tiesit muru, että tästä tulee sun elämäsi kesä ❤️☀️❤️ Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiesin. Laitetaanko lottonumerot seuraavaksi ?

   Poista
 3. Olet ihanan positiivinen ihminen, niin täynnä iloa ja onnea. Itsekin tulee niin hyvälle tuulelle, kun lukee sinun elämän ilosta:) ihanaa ja onnellista elokuuta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3

   Oikein mukavaa ja onnellista elokuuta sinullekin.

   Poista
 4. Tänä vuonna pitkästä aikaa, kesäloma tuntui kesälomalta. Sää on ollut ihana ja mielummin vähän hikeä kuin sadetta ja tuulta ja kylmää. Nautitaan ja pulahdellaan veteen välillä :)
  Ihanaa viikonloppua kaunotar <3

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus muru, voi rakkaus <3

  VastaaPoista
 6. Ihanan positiivinen ihminen! Tuot toivoa epätoivoiseen oloon, olet ponnistanut pohjalta, missä olen itse tällä hetkellä. Sinun iloisuus tarttuu, kiitos Reetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3. Kaikkea hyvää sinulle, ja voimia. Kyllä sinäkin sieltä vielä ponnistat, mutta älä kiirehtien. Anna ajan hoitaa tehtävänsä. Ja kun olet elämäsi onnessa, niin tiedät, että se polku vain piti käydä. Lämmin halaus.

   Poista
 7. Huoh.ollappa yhtä positiivinen kuin sinä!Kesä ollut ihana,mutta naamani vääntyy joka aamu entistä pahemmin alaspäin,koska töiden aloitus lähestyy vääjäämättä!-sanna-

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.