30.12.2018

Tervetuloa 2019 ja kaikki ihana!

Instagramin #bestnine näytti minulle vuoden 2018 eniten tykkäyksiä saaneet kuvat, ja kivoja muistojahan nuo herätti. Kuten viime vuonna (2017 lopulla) minulla oli gut feeling, että tästä vuodesta tulee aivan erityisen ihana, ja että kaikki vain loksahtelee paikoilleen ja että suuria muutoksia on tulossa, niin olihan niitä! Ja vielä se ennustus, että kesä tulee olemaan ihan mielettömän upea, niin säiden, kuin kaiken muunkin suhteen, niin olihan se!
 Minulla oli tänä vuonna ansaittu kesäloma pitkästä aikaa, ja mikä loma, ei sanat riitä kertomaan, kuinka mahtava kesäloma olikaan. Kreisi ihania öitä, suolainen, auringon paahtama iho, hiuksissa hiekkaa ja sydän täynnä iloa ja naurua. Ystävien kanssa kuplivaa, hersyvän hauskoja iltoja, merta, auringon laskuja, yöttömiä öitä, vesijetteilyä, veneilyä, ostereita ja shampanjaa, Hankoa ja festivaalia, JESTAS mikä kesä!
 Muutin keväällä aivan mielettömän ihanaan asuntoon, se kaikki, miten tuokin onnistui ja mitä onnenpotkuja siihen tarvittiin. Vaikka Lönkan koti oli kiva, siihen liittyi niin paljon tuskaa, ja se oli lähinnä kämppä. Tämä on nyt koti. Koti, joka tulvii ainoastaan hyviä muistoja, hyvää Feng Suita.
Vuosi 2018 oli kaiken kaikkiaan törkeän upea vuosi, vähintään yhtä ihana on edessä, tiedän sen, minulla on taas se gut feeling, ja luotan siihen. Mitä muutakaan voisin.

Vuosi 2016 särki ja hajoitti minut totaalisesti. Olin rikki.
Vuosi 2017 keräilin palasia yhteen ja parantelin itseäni.
Vuosi 2018 nautin taas elämästä ja kaikesta, mitä se antaa.
Vuosi 2019, welcome Mr Big, sinua on odotettu <3


7 kommenttia:

 1. Voi Reetta, minkä tien oot kulkenut, ja mitä matkaa olemme päässeet myötäeläen seuraamaan. Kuvaannollisesti kuin terävissä kivissä kompuroiden, sääret ja syrän verillä, sitten jo vähän lempeämmässä lehtomaisemassa ja kun lopulta aukes auringonsäteiden häikäisemä aava meri kallioineen ja hiekkarantoineen - unohtamatta leppeää rantabaaria 😎 - en yhtään ihmettele onnen äärilleen täyttämää mieltäsi. Monta samanlaista vuotta lisää, mutta aloitetaan vuodesta 2019! 🎑✨🎇🎉🍾🥂

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä valtavan ihana, kiitos. Niin kauniisti ja osuvasti kirjoitit. Kiitos siitä <3
   Jep, aloitetaan tästä vuodesta 2019, josta tulee hurjan ihana. Ja saanee jatkumoa muistakin tulevista vuosista.

   Ihanaa, kaunista ja rakkauden vuotta sinulle.

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta.Onnea vuodelle 2019:)mr big siis löytynyt?-nana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa vuotta sinulle myös <3

   Mr Big löytyy tänä vuonna, I just know it !

   Poista
  2. Sinulle löytyisi varmaan montakin mr bigiä,mutta muista olla kranttu:D Onnellista vuotta 2019!-nana-

   Poista
 3. Hyvää ja valoisaa uutta vuotta sinulle ja blogillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Marita <3

   Valoa, rakkautta ja kauneutta sinunkin vuoteen 2019.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.