27.1.2019

Farkkurakkautta

Kuinka helppoa onkaan, kun on löytänyt itselleen sopivan farkkumallin, käydä vain nappaamassa farkkupinosta koko ja sitten kassalle, sovittamatta ja hikoilematta. Minulle se on Tiger of Swedenin Slight -malli. Malli on kapea, vyötärö on tarpeeksi korkea, muttei liian. Pylly näyttää hyvältä ja farkku pysyy ryhdikkäänä, löystymättä tai valumatta. I like!
 Muistatteko aikoinaan sitä farkkumuotia, kun istuessa näkyi persposket (jos käytti stringejä). Huh, kaameeta, saatika pyöräillessä, suorastaan rikollisen rumaa.Onko teillä luottofarkkuja?


11 kommenttia:

 1. No hotsi kun oliskin! Mulla oli Lindexiltä ennen luottomalli, joka toimi just tolla sisään-ulos ostotyylillä, mutta siellä lopetettiin vuosi sitten pitempien farkkujen mallisto... Nyt etsiskelen sitä itselle täydellistä mallia, joskus löytyy hyvä malli, mikä sitten toisen värisenä onkin ihan erilainen :'( No, toivossa on hyvä elää, että täykkyfarkut vielä löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi, se on niin turhauttavaa, kun joku luottojuttu lopetetaan. Onnea farkkumetsästykseen.

   Poista
 2. Olen huono käyttämään farkkuja, johtuu varmaan osittain kropastani ja sen koosta. On minulla yhdet kivat farkut, Lindexistä, on strechiä ja silleen :)
  Näytät upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindexillä on kivoja farkkuja.
   Kiitos muru <3

   Poista
 3. Olisipa!! Kuulun littapyllyllisten onnettomaan joukkoon, jolle ei tehdä housuja. Seuraus: vaakavekit takareisissä. Eikä niitä vekkejä saa valmishousuista mitenkään pois, koska ongelmaa ei voi korjata sivusaumoista kaventamalla. Sen housujen takasauman kaariosan pitäisi olla loiva, todella loiva, eikä sitä loivaksi enää saa, kun kangas on kerran leikattu. Eikä pyllyä saa pulleammaksi kuin jollain implantilla, mikä nyt todellakaan ei ole suunnitelmissa. Mitkään järkevän tason treenin kyykkyt eivät salilla pakaroita suurenna, jos ne geneettisesti ovat pienet. Ja mitä vanhemmaksi littapyllyihminen tulee, sitä littanammaksi pylly käy. Katsokaa vaan vanhojen tätien housuja, siellä niitä takareisien vaakavekkejä on yhdellä jos toisella (minä ne huomaan, kun tiedän saman ongelman itselläni).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan vaakavekki!
   En olekaan huomannut tätä ilmiötä, täytynee katsastaa vanhojen tätien vekit, hih :)

   Poista
 4. Jep, Levi's 721 high rise skinny :) ihan parasta, kun voi tilata vaikka netistä ja tietää että saa just passelit housut! Vyötärö on tarpeeksi korkea, lahkeet sopivan pillit ja persjalkaisellekin löytyy tarpeeksi lyhyellä lahkeella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuosta mallista olenkin kuullut kehuja.

   Poista
 5. Levikset.Aina:)-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Levikset minultakin löytyy, viime keväänä ostin 501 <3

   Poista
 6. Kyllä löytyy, River Island Molly-malli. Näissä löytyy kolmea eri lahkeen pituutta ja eri värejä, revittyä ja ehjää.Ei yli korkealla vyötäröllä, mutta minun mielestä on korkea vyötärö ja sitähän tarvitsen kun on siunattu tuolla takapuolella.. ;)) Tosi paljon eri vaihtoehtoja. Suosittelen!

  Santtu ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.