3.2.2019

Blossom Jeju

Nyt on kuulkaas taas sydän sulanut aivan huikean boosterin edessä. Tämä hoitonesteen ja seerumin välimuoto on koostumukseltaan aivan ihana, tuoksuu hyvältä ja suorastaan hulahtaa ihoon. Tämän jälkeen kosteusvoide lukittuu iholle ja kasvot heruvat kosteutta. Tuote sisältää mm. kameliaöljyä, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa. B3 ja B5 -vitamiinit yhdessä hyaluronihapon kanssa auttavat säilyttämään ihon kosteuden. Vaikka tuote sisältää öljyä, se ei ole lainkaan öljymäinen, vaan geelimäinen.
 Olen käyttänyt tätä nyt noin viikon ajan, ja olen aivan myyty. Ensin epäröin lopettaa Whamisan tonerin käytön, ja sen 7 vaiheisen operaation, joka on ollut minulle mieluisaa ja tuloksia antavaa. Mutta epäröinti oli turhaa, tämä kosteuttaa yhtä lailla ja hehku on sama kuin toneria käytettäessä. Toki jatkossakin tulen käyttämään toneria, mutta tästä tuli kertaheitolla vähintäänkin yhtä ihana tuttavuus. Ja tätä tulee varmasti käytettyä nyt tämä puteli loppuun, joka kestää ja kestää, sillä tämä on iso pakkaus ja erittäin riittoisa.
 Tämä tuote on nyt tutustumisalessa Beauty Instinct verkkokaupassa, joka on erikoistunut K-beauty tuotteisiin, eli Korean kosmetiikkaan. Puteli on iso, 100ml, eli kyseessä on paljon ihanaa ainetta edulliseen hintaan. Ja tämä on taas tuote, jota ei tarvitse lotrailla, vaan pieni määrä riittää kasvoille, minulle sopiva on ollut kaksi painallusta. Tuote levittyy kuin unelma. Suosittelen lämpimästi. Tämä on muuten oivallinen tuote myös dekolteelle, joka jää aivan liian vähälle huomiolle ihon hoidossa näin talviaikaan, vaikka juuri nyt sitä pitäisi ravita ja kosteuttaa.


Pr-tuote saatu.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Kovasti ovat kehuttuja nuo Korealaiset kosmetiikkatuotteet. Itse rakastuin erilaisiin naamioihin <3
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Reetta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiot ovat kyllä ihania <3

   Ihanaa viikkoa sinulle .

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.