6.2.2019

Instagram viikko

Viikot toistavat itseään; töitä, ystäviä ja lepoa. Mutta hyvä niin, viikot tuntuvat oikein mukavilta. Ainoastaan ensimmäistä kertaa minulla on kunnon talviketutus, kaamosmasennus jopa. Elin kuitenkin 11 vuotta nähden aurinkoa pitkin vuotta, talvikaudella kaukolennot takasivat minulle D-vitamiinin saannin, sekä lämmön ja fiilistelyn. Viime talvi meni tohkeissaan uudesta työstä, enkä osannut kaivata aurinkoa pahimpaan kaamosaikaan, mutta tämä talvi on ollut pirun vaikea. Olen ollut niin väsynyt ja niin kettuuntunut tähän pimeyteen, että ihan hirvittää. Toki olen ihan fiiliksissä vieläkin tästä duunipaikasta, mutta ensi talvelle on lupaus tehty, lähden todella kauas ja ainakin reiluksi kahdeksi viikoksi. Onneksi mennään kuitenkin jo kevättä kohti, thank God!

Taiteilin kahviini kuvion. Ei vaan, tämä tuli ihan itsekseen.


Lounastreffeille ystävien kanssa.

Yummyyyy, nämä on niin hyviä. Dumplingseja Beijing8 ravintolassa.


Töihin.


Kylille taas.
13 kommenttia:

 1. I feel for you! "Talvi"lomailen yleensä vasta toukokuussa, mutta nyt olen myös kovasti kaivannut aurinkoa. Marraskuun alussa olin pitkän viikonlopun Espanjasa, mutta ei sekään valopläjäys kovin pitkälle pimeydessä kantanut. Onneksi päivät alkavat pidentyä ja valon määrä kasvaa harppauksittain kevättä kohden mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut kyllä erittäin vaikea talvi. Nyt viisastuneena lähden taatusti ensi talvena hyvin kauan ja hyvin lämpimään. Ja hyvin valoisaan.

   Poista
 2. Repesin lattetaiteelle :) Kyllä niin jo tylsistyttää tämä talvi. Välillä kun on aurinkoisia talvipäiviä, ne kestää, mutta suurinta osaa en kestä :)
  Ihanalta näytät taas kuvissa...pakko kyllä tänä vuonna tavata ihan livenäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin minäkin repesin sille aamulla :D

   Meidän on ihan pakko tavata livenä <3

   Poista
 3. Ihana muru <3 Tule pian Turkuun yöpyvälle niin treffataan <3

  VastaaPoista
 4. Instapostauksesta: ajatteletko oikeasti että vegaanius on diipadaapaa?🤔 Jos, niin miksi? Olin melko yllättynyt vitsistä, ellei se sitten kohdistunut itseesi. Jos sillä taas pilkattiin muita, hmm..

  T.Rva46

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella surullinen ja todella pahoillani, jos olen pahoittanut sinun tai jonkun muun mielen sillä. Minulle tuo kuva edustaa sarkasmia ja huumoria isolla kädellä. Siinä ei ole tarkoitus takertua jokaiseen sanaan (esim veganius), vaan suuressa kuvassa siihen, miten kauheasti vaaditaan ravintolan ruokalistalta kaikkea, vaikka ei edustaisi mitään aatetta tai sairauden takia ei voi syödä. Ne on asia aivan erikseen, se on selvä.
   Huumori on vaikea laji, itse olen erittäin sarkastisen, nokkelan ja mustan huumorin ystävä. Kaikkia vitsejä ei pysty avaamaan, pilkkomaan osiin ja analysoimaan. Tämä on minusta juuri sellainen. Joka on tuon vitsin takana, ei varmasti ole itsekään juuri spesifioinut noita kyseisiä vaateita ruoalle, tai ajatellut yhtään sen enempää lokeroida. Kun tässä ei ole minusta kyse yhtään siitä, vaan juuri suuressa kuvassa siitä, että nykyään vaaditaan sitä sun tätä, eikä oikeasti edusteta vegaaniutta tai olla keliaakikkoja. Catering yritykset saavat harmaita hiuksia järjestäessään muonituksia esim. yrityksille. Ensin monet ihmiset ilmaisevat tahtonsa lukuisista erilaisista ruoista joita vain pystyvät syömään, ja kun tilaisuus on käsillä, niin lopulta kaikki haluavat syödä sitä ruokaa, joka on ns. "tavallista".
   En tiedä osaanko selittää tätä, mutta se oli minusta vain naljailuvitsi näille kaikille, jotka haluavat jotain erikoista listan ulkopuolelta, olematta sairaita tai edusta,atta mitään aatetta. Sitä se minusta oli.
   Surullista, että olet luullut minun ivanneen vegaaneja tai muita. En minä ole sellainen ihminen. Se on jonkun muun kirjoittama vitsi, jonka minä ja ilmeisesti moni muu tulkitsee suuressa kuvassa, takertumatta niihin sanoihin. Koskaan, ikinä en pilkkaa muita ihmisiä. Se on rumaa.

   Olen todella pahoillani, jos olet käsittänyt tämän asian näin, kuten kirjoitit :(

   Poista
  2. En usko ollenkaan,että ivaisit ketään.Blogistasi välittyy,että olet aurinkoinen,empaattinen ihminen.Vaikken sinua tunnekkaan:)Luen paljon,kommentoin vähän.-sanna-

   Poista
  3. En, en ikinä ivaa ketään. Minulla on niin paha mieli siitä, että asia on nyt ymmärretty väärin. Niinkuin sanoin, huumori on vaikea laji. Sen kanssa ei voi aina olla varma, että muut ymmärtävät samalla tavalla.
   Kiitos kivasta kommentistasi.

   Poista
 5. Upea työ sulla. Kävelen paljon työssäni ja tarvitsin hyvät naisten työkengät jotka sopii myös talveen. Mitä merkkiä lentoemäntä suosittelisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan tätä yli kaiken.
   Minulla on niin monet kengät työssäni. Työmatkalle talviaikaan saappaat (aaltonen). Boarding kenkinä korkokengät (Högl) ja työkenkinä, kun ravaan pitkin käytäviä, matalat balleriinat (Högl).
   Mutta onhan noita hyviä merkkejä vaikka mitä!

   Poista
  2. Mahtava työ! Voisitko laittaa kuvan noista saappaista niin voisin koittaa etsiä Aaltoselta itselleni samanlaisia ? :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.