5.7.2019

501

Nuorena tyttönä Levi’s 501 oli ainoa oikea merkki ja malli. Voi sitä onnea, kun sain ensimmäiseni. Ja ihan omat, ei mitään isosiskolta perittyjä, sittemmin niitä kertyi monessa värissä, valkoisista tuli kesäfarkut ja ihan tummia pidettiin syksyllä ja talvella, niin se menee edelleenkin. Kuitenkin 501 unohtui vuosikausiksi, kunnes viime kesänä löysin Turusta kivijalkaliikkeestä täydellisen parin, näistä tulikin kertaheitolla suosikki kesäfarkkuni, vaikkei valkoiset olekaan, vaan ihanan vaaleansiniset ja ah, niin ihanat yllä, korkea vyötärö ja sopiva lahkeenpituus kesäkengille.Oliko Levikset sinun juttusi aikoinaan, ja onko taas?
                         

2 kommenttia:

  1. Todellakin oli, mutta minulla oli joku toinen numero parempi...en nyt vaan muista mikä, saattoi olla 510. Sitten piti olla purjehduskengät, Lacosten pikeepaita ja ruutuneule :D, voi muistoja!
    Ihanaa viikonloppua sinulle Reetta, näytät taas kerran aivan ihanalta <3

    VastaaPoista
  2. Hei,

    kyllä muutamat Levikset oli, ekat taisin saada 13-vuotiaana (ja nyt ihmettelen millä rahalla äiti ne osti, nehän oli ihan hirveän kalliit!). Nimenomaan 501 oli paras malli, muutamat muutkin tuli pidettyä. Mut eipä ole varmaan 20 vuoteen ollut Leviksiä, ehkä olisi taas aika? :) Sinulle ainakin istuu ja passaa hyvin!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.