3.7.2019

Blue Sportswear

Sain maahantuojalta aivan ihanan t-paita mallisen kollegepaidan, niin pehmeä ja niin ihana päällä. Ollakseen rento ja sporttinen tämä on silti naisellinen, ja se on sitä mitä minä kaipaan myös urheiluvaatteilta, naisellisuutta. Mitään urheilupaitaa tästä ei välttämättä minun käyttööni tule, vaan ihana oloilupaita, kotona, mökillä ja saunan jälkeen, sellainen cosy kotipaita, parasta!
 Blue on perustettu Tanskassa ja sitä myydään Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Hollannissa, Sveitsissä, Itävallassa ja nyt myös Suomessa. Selasin heidän sivujaan ja tykästyin todella niihin malleihin, juuri sitä naisellista linjaa, josta pidän. Tämä kyseinen paita on kuin pumpulia päällä, niin pehmoista puuvillaa, ettei tosikaan. Ja minusta tuo selän yksityiskohta on ihana, kuvitelkaapa näiden seuraksi valkoinen alaosa, avot!
Paita saatu Bluesport Oy.


4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä aivan ihana paita. Sopii erityisen hyvin päivettyneen ihon kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Odottelen juuri pakettia Tanskasta 🤗 tilasin jo aiemmin Bluesportswearin vaatteita ja tykkään niistä tosi paljon. Kuten sanoit, ne ovat pumpulin pehmeitä päällä!!! Lisäksi heiltä saa Merakin ihania tuoksukynttilöitä ja diffuusereita 💛
  Mukavaa loppuviikkoa 💛💛💛
  Terv. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, että olet löytänyt tämän merkin, ovat todellakin unelma päällä <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.